Print indoor

print indoor

Print indoor. Print de mari dimensiuni pentru aplicatii indoor.
 
Pregatirea machetei pentru print  
 
 
 
    Lista de preturi  
  PRINT INDOOR 2400 x 1200 dpi
 
 
Hartie foto glossy 140g/mp.............14
Hartie foto glossy 200g/mp.............15
Polipropilena mata..........................17
Polipropile lucioasa.........................17
Poliplan indoor ...............................17
Autocolant.......................................17
Backlit film .......................................23
Canvas    .......................................28
Laminare...........................................3
 
 
Preturi pe metru patrat, fara TVA.
 
       
Urcati macheta grafica pe serverul nostru.
 
Specificatii despre macheta grafica.
 
Trimeteti detaliile comenzii dumneavoastra.
 
Info print indoor
Contact Print indoor
Va stam la dispozitie pentru detalii.
 

 

 

Print indoor inseamna calitate fara compromis. 

Pentru a va ajuta sa pregatiti cat mai bine fisierul dumneavoastra pentru print, am pregatit un mic ghid ce speram sa va conduca catre obtinerea celor mai bune rezultate.

Fisierul:

Pentru a inlatura cat mai mult posibil sansele de a deteriora documentul dumneavoastra la transferarea lui pe sistemele noastre precum si pentru o cat mai buna acuratete va recomandam sa le livrati fisiere in format
TIFF sau PDF realizat la rezolutie inalta, pentru print la dimensiuni mari.
 
In cazul in care aveti culori speciale ce trebuie redate cu acuratete, va rugam sa pastrati layere separate in fisier pentru editarea culorii. In cazul in care macheta a fost creeata cu un program de editare vectoriala, va rugam sa ne livrati si fisierul nativ.
 
Rezolutia:
 
Rezultate optime sunt optinute din fisiere la o rezolutie intre 120 si 200 dpi, la scara 1:1. Va recomandam sa nu mariti artificial rezolutia unui fisier, pentru ca aceasta nu duce decat la adaugarea de noi pixeli, artificiali si nicidecum la imbunatatirea imaginii. Nu este recomandata salvarea fisierelor la rezolutii mai inalte de 200 dpi, pentru ca nu fac decat sa ocupe mai mult spatiu si sa necesite mai mult timp decat este necesar la transfer.
 
Culorile:

Datorita diferentelor ce pot aparea intre diferite imprimante, cerneluri, medii de printare, monitoare, tehnici de printare, nu toate culorile pot fi redate cu acuratete. Vom incerca sa redam toate culorile, cat mai apropiat de cerintele dumneavoastra insa va recomandam insistent sa comandati un print de proba pentru a verifica acuratetea cu care pot fi redate culorile.

In cazul in care proiectul dumneavoastra contine o culoare speciala PANTONE ce trebuie sa fie redata pe mai multe materiale publicitare, va rugam sa faceti referire la catalogul PANTONE SOLID COATED si sa va asigurati ca ati inclus aceste culori in documentul dumneavoastra.

Configurarea unei culori speciale si realizarea unui print martor necesita un timp suplimentar, deci va rugam sa planificati din timp aceasta operatie.

Printul martor:

Productia unui print martor si eventual configurarea unei culori speciale va dura un pic mai mult si va aduga un mic cost suplimentar lucrarii dumneavoastra insa este singurul mod in care puteti evalua corect acuratetea cu care au fost redate culorile din documentul dumneavoastra.

Veti primi un print de 207x210 mm pentru LAYOUT si un print de 207x210 mm CROP la scara 1:1, cu o zona in care apare culoarea speciala.

 
Va multumim ca ati ales Printindoor.ro petru a va ajuta in proiectele dumneavoastra !
 
Pentru suport tehnic, va rugam sa ne contactati cu incredere !
 
 
Partenerul tau pentru print indoor
Dragos Stefan
Telefon mobil: 0731 364 218
E-mail: dragos@expo911.ro
Printuri de mari dimensiuni pentru aplicatii indoor
Partenerul tau pentru print indoor
Alexandru Trestianu
Telefon mobil: 0731 364 219
E-mail: alex@expo911.ro
Partenerul tau pentru print indoor
Vlad Nataniel
Telefon mobil: 0722 317 391
E-mail: nataniel@expo911.ro
 
 
Mercedes - Print indoor Steilmann - Print indoor Zapp - Print indoor Marlboro - Print indoor Tchibo - Print indoor Logitech - Print indoor Oriflame - Print indoor

           print indoor

 
 

Copyright 2009 SIGN CREATIONS /// Print indoor - Toate drepturile rezervate

 

Marcile ce apar in printurile indoor afisate pe acest site nu ne apartin si sunt folosite doar pentru prezentarea serviciilor de print indoor.
Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile print indoor, print de mari dimensiuni pentru aplicatii indoor, afise, postere, stickere, bannere.

Va invitam sa ne alegeti partenerul dumneavoastra pentru print indoor.

print indoor      comanda print indoor      upload fisiere print      pregatirea machetei pentru print indoor      contact print indoor